2019. augusztus 21. szerda

Megalakult egy jó kis csapat! Várunk rád is!

Written by  márc. 10, 2018

Bajai Spartacus SC egykori kajakosai, -kenusai! Sziasztok! 

Köszöntünk mindenkit az új facebook-csoportunkban. Külön köszöntjük azokat az új tagjainkat, akik most kapcsolódnának hozzánk. 

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség kiemelt figyelmet fordít az egykoron aktív versenyzőire! Lehetőséget biztosít az idősebbek részére, hogy számos versenyen összeméressék magukat. Ezek a versenyek többnyire 5-éves életkori intervallumlépcsőkre bontva kerülnek megrendezésre.

Hangulatuk rendkívül jó. A „MESTEREK” (35 év felettiek) versengése tiszteletnek örvend az aktív versenyzők körében, egyszersmind jó például szolgál a fiatal, sportpályafutása elején lévő korosztály számára is.

Egyesületünkben a Mesterek versenyzése 2007-től már magától értendő hagyomány. Régi versenyzőink közül sokan újraigazoltak, elkezdtek sportolni és egyre többen elindulnak a Mester Országos Bajnokságon. Hagyományosan eljárunk a tavaszi Maratoni (10 km) és a nyár eleji sprint távú Országos Bajnokságra is (500 m, 200 m), amit külön a mestereknek, valamint a szabadidős sportolóknak (18-34 év) is megrendeznek.

Büszkélkedhetünk azzal is, hogy az utóbbi években sikerült olyan idősebb felnőtt korosztályúakat bevonni ebbe a sportágba, akik eddig még sohasem próbálták ki a kajakozást. Ők, azóta lelkes tagjai a csapatunknak, mi több, eljárnak velünk versenyezni is.

A régi csapattársakat szeretnénk összegyűjteni. Megismerkedni egymással, vagy akár csak a rácsodálkozni, hiszen több generáció kajakozott, vagy kenuzott a mintegy 50 (azaz ÖTVEN !) év során. Célunk, hogy egy ilyen formában még soha nem volt csapattá álljunk össze. Annak érdekében, hogy újra lecsábítsunk titeket a vízpartra, esetleg a vízre is, hogy újra együtt evezzünk. Hiszen mi mind részesei voltunk egy nagyszerű közösségnek. Űztük, hajtottuk azt a sportágat, amit ha ma meglátunk a parton sétálva, majd’ mindenkiben a nosztalgiázás, a gyerekkori emlékek jó érzése tör elő. Vajon miért ne élhetnénk át ezt most, immáron felnőtt fejjel is?!

Mi, néhányan már újrarendeztük sorainkat. Lehetőséget kaptunk. - Felépült a nagyszerű és korszerű csónakházunk, mára már elkészült a belső állványrendszer is. – Konditerem, higiénikus szociális blokkok, minden működik. Mert működtetjük, mert vigyázunk rá.

Megalakult egy jó kis csapat. Egy közösség, akik társaságában egy picit újra azok az önfeledt gyerekek lehetünk, akik voltunk.

Akikkel ha akár heti pár órát is együtt tölthetünk vízen vagy a szárazföldön, megváltozik a közérzetünk, frissességgel, lendülettel töltődünk fel.

Ha kedved van, vagy akár ha csak kíváncsi vagy rá, kérlek - Csatlakozz hozzánk! 

A kor nem számít, hiszen soha nincs későn újrakezdeni. 

Mi, várunk rád!

DreamOnMedia.hu

Az általunk készített, illetve kereső-optimalizált weboldalak segítségével célbajutattni partnereink termékeit és szolgáltatásait, melyekhez mérhető, valamint dokumentálható eredmények párosulnak.

Friss hírek

Feliratkozás

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

captcha

Facebook