2019. augusztus 21. szerda

Nyár záró rafting túra Ausztriában, azaz evezz a világbajnok rafting csapattal

Written by  júl. 18, 2017

Nyár záró rafting túra Ausztriában. Zárd a nyarat egy óriási élménnyel! Nem kell hozzá evezős múlt vagy bármi előképzettség! Szimplán csak legyél bevállalós egy hatalmas bakancslistás kalandra! Egy vagy akár két napi evezéssel ismerheted meg a Salza folyó legvadabb szakaszait. Továbbá a Világbajnok rafting csapat tagjaival élvezheted a habok hűsítő csapásait.

 

A kétnapos vadvízi evezés program során gyakorlatilag a Salza folyó teljes evezhető szakaszát teljesítjük. Az első nap a könnyebb felső részen evezünk a második nap pedig a hullámosabb, izgalmasabb alsó szakaszon evezünk. Így a kezdő vadvízi evezősök a Salza könnyebb részein gyakorolhatnak, másnap pedig „belecsapunk a lecsóba”.

Természetesen a rafting túra előtt minden résztvevőt ellátunk sok-sok kötelező jó tanáccsal, neoprén ruhával és a többi kötelező felszereléssel és persze egy biztonsági eligazításon is részt kell venni mindenkinek.

Jelentkezzetek bátran, mert az egyesület tagjainak és az oldal követőinek most csak 19.500.- forint + szállás és az úti költség. Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen lehet vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon tudunk több információval szolgálni.

Hogy mikor tarts velünk? Augusztus 11-12-13.

 

 

Last modified on hétfő, 21 augusztus 2017 18:19
DreamOnMedia.hu

Az általunk készített, illetve kereső-optimalizált weboldalak segítségével célbajutattni partnereink termékeit és szolgáltatásait, melyekhez mérhető, valamint dokumentálható eredmények párosulnak.

Friss hírek

Feliratkozás

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

captcha

Facebook