2019. augusztus 21. szerda

Október 23-án Kolonics György emlékfutás

Written by  okt. 11, 2017

Ahogyan az elmúlt években tettük, újra Kolóra emlékezünk! Október 23-án ismét megrendezésre kerül a Kolonics György emlékfutás, amelynek célja – a közös sportélményen túl – a kétszeres olimpiai bajnok kenus emlékének, szellemiségének megőrzése. A szervező Kolonics György Alapítvány bízik benne, hogy idén is sokan állnak rajthoz az eseményen, amelynek versenyközpontja a Népszigeten lévő KSI vízitelepe lesz. A versenyen olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sora áll rajthoz, többek között Pauman Dániel, Kulifai Tamás, Tóth Dávid, Kövér Márton és parakajakos Rozbora András is ott lesz a versenyen, de a szervezők reményei szerint minél több egyesület képviselteti magát, s hozza el fiatal kajakosait és kenusait. A viadalra az egyesületi és oktatási intézmények csoportos nevezést adhatnak le, a tíz fő feletti jelentkezést leadó klubok között a verseny szponzorának köszönhetően a klubok számára hasznos és értékes fűnyírót sorsolnak majd ki.

 

Az eseményen lehetőség nyílik a Kolonics György Alapítvány munkáját támogatni, ehhez biztosítják a szervezők a  versenyközpontban kihelyezett adománygyűjtő dobozokat, ahol elhelyezhetik felajánlásaikat.

 

A versenyszámok a nevezők részére mind a három kategóriában (21,4 km, 11,5 km és 2 km) DÍJMENTESEK.

 

A versenyen a nevezés mellé mindenki egyedi KOLO pólóval, és a célba érkezést követően egyedi befutóéremmel gazdagodik!

 

Versenyiroda: KSI Kajak-Kenu Egyesület vízitelepe (1138 Budapest, Népsziget u. 2. hrsz: 25992).

 

Versenyszámok-kategóriák

 

10:00              Egyéni és váltó félmaraton (21,4km)

 

10:30              Középtáv (11,5km)

 

10:40              Rövidtáv (2km)

Last modified on szerda, 11 október 2017 05:29
DreamOnMedia.hu

Az általunk készített, illetve kereső-optimalizált weboldalak segítségével célbajutattni partnereink termékeit és szolgáltatásait, melyekhez mérhető, valamint dokumentálható eredmények párosulnak.

Friss hírek

Feliratkozás

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

captcha

Facebook