2019. augusztus 21. szerda

borÁszok hétvégéje - csapatépítés, csapatépítő programok a Csodálatos Baján

Written by  júl. 25, 2017

Izgalmas csapatépítő programok Baján és környékén - borÁszok hétvégéje - csapatépítés, csapatépítő programok a Csodálatos Baján

Indítunk is a „borÁszok hétvégéjével”, amely a CSODÁLATOS BAJÁN és a környékén kerül megrendezésre. A vízi programok mellett nagy hangsúlyt kap a szekszárdi borvidék meglátogatása is, ahol egy kellemes hangulatú borkóstolással egészülnek ki az aktív csapatépítő programok.

Már az első nap délelőttjén belevethetik magukat a csapatok az izgalmakba, hiszen sárkányhajós evezés keretén belül kell bizonyítaniuk az összetartásukat. Ez a program kiválóan fejleszti a csoportdinamikát, és kellően szimbolizálja a cél elérése érdekében tett közös erőfeszítéseket. A Sugovica és a gemenci holtágak kellemes környezete biztosítja a megfelelő kikapcsolódást. Ezek után a Sugovica Északi partján található homokos strand egész nyáron várja a fürdőzni vágyó vendégeket.

A borkóstolást már az első nap délutánján élvezhetik a csoportok, legyen szó akár a Takler, akár a Bodri pincészet vendégszeretetéről. A szekszárdi borvidék csodálatos panorámát biztosít a csapatépítő feladatok méltó levezetéséhez, ahol egy aktív délelőtt után jól esik a borozás és a közös beszélgetés, amely erősíti a kollégák és barátok közötti emberi kapcsolatokat.

A cégek mellett az aktív pihenésre vágyó családok és baráti társaságok jelentkezését is várjuk, hiszen az élmény mindenki számára garantált.

A Bajai Spartacus SC több éves tapasztalattal szervez különböző típusú csapatépítő hétvégéket és napokat, amelyet maximálisan a vendégeink stílusára és kérése szerint alakítunk ki. Az elégedett, és folyamatosan visszatérő csoportjaink biztosítják a garanciát a megfelelő és minőségi szervezéshez.

Választásukkal nem csak egy tartalmas és vidám kikapcsolódás mellett döntenek, de támogatják egyesületünket is, ahol a sport szeretete és az élmények állnak az első helyen.

További részletekért vagy ajánlatkérésével keressenek fel minket az alábbi elérhetőségeinken.

 

Bajai Spartacus SC kajak-kenu szakosztálya: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 30 / 504-92-61-es telefonszámon.

Last modified on kedd, 25 július 2017 20:10
DreamOnMedia.hu

Az általunk készített, illetve kereső-optimalizált weboldalak segítségével célbajutattni partnereink termékeit és szolgáltatásait, melyekhez mérhető, valamint dokumentálható eredmények párosulnak.

Friss hírek

Feliratkozás

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

captcha

Facebook